alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Hässleholm Skåne Sverige

Pomeranian valp sökes

Hej! Just nu söker jag en pomeranian valp som inte får vara äldre än 5 månader. Hona eller hane kvittar. Jag vill ha en valp som är busig, kärleksfull men har sina lugna stunder. För er som har en valp som ör en pomeranian hör jätte gärna av er.
Obs: ni ska bo i närheten av Skåne max 1,5 h ifrån. Kvitta om hunden inte är renrasig utan självklart kan den ha spets tex japansk spets m.m eller chichaua i sig men helst igen annan ras utöver de.
Detta erbjuder vi valpen/bor: hunden kommer växa upp på landet där den ska kunna röra sig fritt, barn finns i familjen som kommer hjälpas åt med den, andra djur men dessutom hundkompisar, är hundvan, hemma heltid så kommer inte vara hemma ensam långa stunder, kärlek fås, promenad som passar efter hur mycket den orkar gå men även träning redan från start fast med godis som belöning förstås. Känner ni att ni har en hund som passar oss tveka inte höra av er och ställ frågor.
26 september

Hässleholmtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information